De Know-How

SWM Motorcycles is pas opgericht, toch heeft het de know-how van een groot bedrijf in huis. Binnen het Italiaanse hoofdkwartier kan op een sterk team vaardige techneuten gerekend worden, zodat ieder aspect van de ontwikkeling nauwkeurig wordt gevolgd en aangestuurd. Van motor tot chassis, van elektronica tot design, alles wordt intern met extreme precisie in de stijl en vanuit de ervaring van doorgewinterde Italiaanse werkers ontworpen. De know-how is allesomvattend, beginnend bij het design, dan onderzoek, ontwikkeling, producttests, kwaliteitscontroles, tot aan de productie en zelfs de distributie toe.

RESEARCH AND DEVELOPMENT

De R&D-afdeling is de sleutel van de activiteiten van SWM. Bij de prestigieuze R&D afdeling wordt gebouwd op de jarenlange ervaring, mede opgedaan in competitieverband, en de mensen die specifieke kennis van chassis en motoren hebben, om met de meest geavanceerde technieken het binnenwerk op creatieve wijze zo competent mogelijk te vorm te geven.

TESTBANKEN

De prestatie- en betrouwbaarheidscontroles, die de SWM ingenieurs uitvoeren, worden ondersteund door de modernste technische testbanken. De traditionele een dynamische testbanken voor competitiemotoren, de specifieke chassis-testbanken, de homologatie- en uitstoot-testbanken, de ABS-testbanken en de algemene testbanken op het einde van het productieproces, zorgen voor de uiteindelijke kwaliteitscertificatie van de machine.

KWALITEITSCONTROLE

Het doel van SWM is om niet alleen motorfietsen te ontwerpen, maar ze ook met dezelfde passie te bouwen en zo de verwachtingen van de klant waar te maken. Daarom houdt de afdeling kwaliteitscontrole met een diepgrondige kennis van specifieke gereedschappen nauw toezicht op alle producten. Zo ontstaat een hoogwaardig productieproces. De controle wordt in iedere stap van het project toegepast om een voorbeeldige productiekwaliteit te waarborgen.

ASSEMBLAGEFABRIEK

Het assemblageproces van de motorfietsen wordt toevertrouwd aan een moderne assemblagefabriek die flexibel ontworpen is om maximale betrouwbaarheid en hoogste efficiency standaarden te verzekeren. Daardoor is het proces geen simpel in elkaar zetten van onderdelen, maar een accurate compositie van elementen om in de hoogste kwaliteitsklassen mee te spelen. De diepgaande technische kennis, de geavanceerde Italiaanse ontwikkelingscyclus en de degelijkheid van de Shineray Group hebben ons in staat gesteld om de vooruit te gaan en met strak uitgewerkte plannen in een vrij korte tijd competitief op de markt te komen.
SWM Factory
SWM Factory