Het Design

Het design is gemaakt met een diepe toewijding aan de Centrostile en afgewerkt met geavanceerde hardware en software om de nieuwste conceptstijlen te ontdekken en iedere stap in de projecten te ontwerpen.
SWM Design
Schetsen en tekenen, CAS modellering, klei modellering, 3D printen en het modelleren van de machines in hout zijn de methodes die ons in staat stellen om alle stappen van de eerste tekening tot de uiteindelijke maquette geheel zelfstandig uit te voeren. Het exclusieve design van de nieuwe SWM’s is duidelijk, vloeiend, functioneel en licht. De diepe inspiratie komt uit de geschiedenis van het merk en van de originele stijlvolle oplossingen die het merk in het verleden beroemd maakten. Het Silver Vase model is een voorbeeld van een icoon uit de zeventiger jaren. De typische trapezoïdevormige tank is ook weer herkenbaar in de moderne vormgeving van de nieuwe reeks.
Bijzondere aandacht werd besteed aan de kleurstelling, het grafische design en het onderzoek naar specifieke materialen, met als doel een verband te leggen tussen de traditionele modellen en toch een prettig en modern ‘familiegevoel’ te behouden.
SWM Design