Modellen

Adventure

Voor de echte avonturier! Wij hebben de uitgelezen allroad motorfiets in ons gamma. Voor iedereen die avontuur met een grote A schrijft. Of je bestemming nou over asfalt of onverharde wegen gaat, de Superdual 650 verlegt elke keer je grens en laat je optimaal genieten. Naast de rijk uitgeruste basisuitvoering is de Superdual verder uit te bouwen naar jouw ideale globetrotter.

Supermoto

Voor de echte Super Motard diehards hebben wij de perfecte machines om dwars het asfalt te verkennen. Of je nu rijdt voor de tijd of voor je plezier, een SWM zal je nooit vervelen. De vloeistofgekoelde 1-cilinders zorgen ervoor dat de motorfiets feilloos jouw commando’s opvolgt. De voor- en achtervering zorgen samen met de brede banden voor het optimale contact met de weg en de zes versnellingen laten zich met een lichte inspanning bedienen. De SWM Supermoto's, klaar voor het circuit en de stad!

Offroad

De ideale motorfietsen voor de offroad-liefhebber die ook op de weg zijn liefde voor het onverharde wil uiten. Of je nu rijdt voor de tijd of voor je plezier, een SWM RS of MC zal je nooit in de steek laten. Professioneel design, high-end onderdelen en een toegankelijke prijs, dat is kort samengevat de SWM RS line-up.

Classic

Eén met je motor en met je omgeving, dat is waar het rijden op een SWM Classic om te doen is. Rijden is beleven! Met een Classic zal geen enkele rit meer hetzelfde zijn. Deze motoren brengen je in stijl naar elke pitstop en tijdens het nuttigen van je espresso geniet je van de jaloerse blikken van de voorbijgangers. Zijn korte, gedrongen uiterlijk met markante tank is uniek en daar waar anderen ophouden heeft de SWM ook nog een fraaie achterzijde.